T&uuml;rkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubunda m&uuml;cadele eden Akkuş Belediyespor ligin ilk yarısının son ma&ccedil;ında G&uuml;m&uuml;şsu G&uuml;m&uuml;şhanespor&rsquo;u 3-0 mağlup etti.
&nbsp;
T&uuml;rkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubunda m&uuml;cadele eden Akkuş Belediyespor ligin ilk yarısının son ma&ccedil;ında G&uuml;m&uuml;şsu G&uuml;m&uuml;şhanespor&rsquo;u konuk etti. Ma&ccedil;ın başından sonuna &uuml;st&uuml;n oynayan taraf olan Akkuş Belediyespor setleri&nbsp; (27-25) (25-16) (25-15) alarak ma&ccedil;ı da 3-0 kazanan taraf oldu.
&ldquo;Ligin İkinci Yarısında &Ccedil;ok Daha İyi Olacağız&rdquo;
Ma&ccedil; sonunda a&ccedil;ıklamalarda bulunan Akkuş Belediyespor antren&ouml;r&uuml; Mehmet Aydın, ligin ilk yarısını galibiyetle kapattıkları i&ccedil;in mutlu olduklarını belirterek, &ldquo; &ouml;ncelikle her zaman olduğu gibi bug&uuml;n de bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekk&uuml;r etmek istiyorum. İlk yarının son ma&ccedil;ında G&uuml;m&uuml;şsu G&uuml;m&uuml;şhanespor&rsquo;u 3-0 mağlup ettik. Bu galibiyet takımımızın kendine olan g&uuml;venini pekiştirmesi i&ccedil;in &ouml;nemli bir galibiyetti. Şimdi ligin ikinci yarısına &ccedil;ok daha iyi hazırlanmak zorundayız. Efeler Ligi hedefimize ulaşabilmek i&ccedil;in ligin ikinci yarısında &ccedil;ok daha iyi olmak zorundayız. İnşallah son iki yıldır finalde kaybettiğimiz Efeler Ligi hedefimize azimle aynı kararlılıkla &ccedil;alışarak ulaşacağız&rdquo; dedi.
Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı ligin ikinci yarısının ilk ma&ccedil;ında 18 Aralık Pazar g&uuml;n&uuml; kendi evinde Yenişehir Belediyespor ile karşılaşacak.