"19 Mayıs Türk’ün Dirilişinin Şanlı Yıldönümüdür"

"19 Mayıs Türk’ün Dirilişinin Şanlı Yıldönümüdür"

23 Mayıs 2017

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, 19 Mayıs’ın Türk’ün dirilişinin şanlı yıldönümü olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Demirci mesajında şunları söyledi: “Bizler, Büyük Önder Atatürk ve arkadaşlarının yüksek vatan ve millet sevgisini her zaman örnek almalıyız. Dün kadar bugün de aynı ruh ve şuurun Türk gençliğe kazandırılması geleceğimiz için çok önemlidir. Cumhuriyetimizi emanet ettiğimiz Türk gençliğinin vatan, millet ve maneviyat sevgisi ile dopdolu, erdemli, sorumluluklarının bilincinde birer fert olarak yetiştirilmesi hepimiz için milli bir görev olduğu kadar vatan borcudur. Türk vatanının birliği ve bütünlüğü için büyük mücadelenin başladığı bu çok anlamlı günün yıldönümünde, aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı gençliğimizin bayramını tebrik ediyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve kurucu kahramanları ve aziz şehitlerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyorum.”