Akkuş Belediye Spor'dan Orta Oyuncu Transferi

Akkuş Belediye Spor'dan Orta Oyuncu Transferi

3 Ağustos 2018

Erkekler Voleybol 1. Lig Temsilcimiz Akkuş Belediye Spor, son olarak Orta Oyuncu Fazlı Belikara'yı renklerine bağladı.

Akkuş Belediye Spor Kulüp  Başkanımız Soner Efil  yaptığı açıklamasında Belikara'yla transferlerini noktaladıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarını tamamlayan yeşil beyazlı ekibimiz 13 Ağustos Pazartesi gününden itibaren antrenmanlara başlayacak.

Belikaray'la sezonun son transferini gerçekleştirdiklerine değinen Kulüp Başkanımız Efil: Fazlı Belikara, 1998 doğumlu 2 metre boyunda, voleybolda gelişime açık arkadaşlarımızdan biri. Daha önce Adana Seyhan Belediyespor forması giydi. Bundan sonra terini Akkuş Belediyespor için dökecek. Yeni sezonun bizler için verimli olmasını istiyor, kendisine ve takımımıza başarılar diliyorum." dedi.