Akkuş Belediyesi

Akkuş Belediyesi İftarda Bir Araya Geldi

Geri

Akkuş Belediyesi İftarda Bir Araya Geldi

13 Haziran 2017

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, belediye meclis üyeleri, belediye personeli ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Geniş katılımla gerçekleştirilen iftar programı öncesi Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Demirci "Bu akşamki iftar göstermekteki biz büyük bir aileyiz. Tüm çalışanlar olarak Akkuş'umuzun en ücra köşesine hizmet götürme çabasındayız, sorumluluğumuz çok ağır. Bize güvenen, arkamızda duran, bizden beklentisi olan insanlarımıza en iyi hizmeti götürmemiz gerekiyor, bu sebeple en üst kademeden en alt kademeye kadar sorumluluğumuz büyük, bu sorumluluğumuzu yerine getirdiğimizde, zaman zaman ailelerimize vakit ayıramadığımız oluyor, belediyeci eşi olmak, belediyeci ailesi olmak kolay değil, belediyeciler 24 saat esasına göre çalışmakta. Çalışanlarımızın ailelerine bu güne kadar gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür ederken bundan sonrası içinde anlayış beklemekteyiz.

Bu ilçeye vefa borcumuz var, bu anlayışla çalışmalarımıza devam etmekteyiz, ilçemizi seviyoruz ki burayı terk etmedik.

Göreve geldiğimiz günden bu güne emekli olan mesai arkadaşlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyorum, yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Demirci konuşmasının ardından emekli olan personellerden Necmettin Kalender, Fahrettin Çamoğlu ve Mehmet Ali Avcı'ya emekliliklerinin anısına plaket takdim etti.