Akkuş Belediyesi

Akkuş Belediyespor Efeler Ligi İçin Son Virajda

Geri

Akkuş Belediyespor Efeler Ligi İçin Son Virajda

28 Mart 2022

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1.Ligi yarı final etabının son maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 yenerek adını finallere yazdıran Akkuş Belediyespor, 29-30-31 Mart tarihleri arasında Efeler Ligi’ne yükselmek için mücadele edecek.

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda sezonu 4’üncü sırada tamamlayarak play-off’lara katılmaya hak kazanan Akkuş Belediyespor yarı finallerde topladığı 5 puanla finallere adını yazdırmayı başardı. Akkuş Belediyespor final etabında 29 Mart Salı günü TÜRŞAD, 30 Mart Çarşamba günü Hekimoğlu GCT Bursa ve 31 Mart Perşembe günü Hatayspor ile karşılaşacak. Saat 12:00’de başlayacak olan final maçları TRT Spor Yıldız’dan canlı olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz yıl Efeler Ligi’ni final maçının son setinde kaçırdıklarını hatırlatan takım Antrenörü Mehmet Aydın, geçen yılın telafisini daha güçlü bir ekiple bu yıl yapacaklarını söyledi. Final etabında zorlu maçların kendilerini beklediğini belirten Aydın, “yarın final etabında çok zorlu maçlara çıktık. Ancak takımımızın galibiyete olan inancı ve motivasyonu sayesinde finallere adımızı yazdırmayı başardık. Şimdi önümüzde Efeler Ligi için sadece üç maç kaldı. Takımımız, yönetimimiz ve taraftarımız finallere hazır. İnşallah yolun sonunda çok isteğimiz Efeler Ligi hedefimizi bu yıl gerçekleştireceğiz” dedi.