Akkuş Belediyespor Fire Vermiyor

Akkuş Belediyespor Fire Vermiyor

14 Ocak 2018

Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubunda mücadele eden Akkuş Belediyespor, 16. hafta maçında Payas Belediyespor karşısında sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Ordu’yu  1.   Ligde temsil eden takımımız, play-off yolunda önemli bir galibiyet aldı. İlçemizde oynanan müsabakaya yoğun taraftar desteğiyle başlayan takımımız, başa baş geçen setleri 25-17, 23-25, 25-20, 20-25 ve 15-13 bitirerek sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 35’e yükselten Akkuş Belediyespor, haftayı 4. sırada kapatarak play-off yarışını sürdürdü.

Müsabakayı, Belediye Başkanımız İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar, Kulüp Başkanı Soner Efil, Belediye Başkan Yardımcımız Ercan Çayıroğlu ve çok sayıda taraftarımız heyecanla takip etti.