Akkuş Belediyesi

Akkuş Belediyespor Kadrosunu Güçlendirdi

Geri

Akkuş Belediyespor Kadrosunu Güçlendirdi

31 Ocak 2022

TVF Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımı devre arası transfer döneminde 4 oyuncuyu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Akkuş Belediyespor, devre arası transfer döneminde 4 oyuncuyu renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Bu yıl Efeler Ligi hedefi için çok daha güçlü bir kadroyla ligin ikinci yarısına başlayan Akkuş Belediyespor transfer çalışmaları kapsamında Brezilyalı smaçör Renan Freire Purificação, orta oyuncu Batuhan Karaca, pasör Selim Demir ve smaçör Hasan Hüseyin Mermer’i kadrosuna kattı.

“Yarım Kalan Hikâyeyi Bu Sezon Tamlayacağız” 

Yeni transferlerin imza töreninde konuşan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, geçtiğimiz sezon Efeler Ligi hedefini son maçta kaybettiklerini, bu sezon daha iddialı olduklarını belirterek, “Erkekler Voleybol 1. Lig’inde geçtiğimiz sezon ilimizi başarıyla temsil eden Akkuş Belediyespor’umuz bu sezon sonunda inanıyorum ki ilimizi ve ilçemizi Efeler Ligi’nde temsil edecek. Bu doğrultuda kadromuzu güçlendirmek için 4 oyuncuyla anlaşarak devre arası dönemini takımımız için verimli bir şekilde geçirdik. İnşallah geçtiğimiz sezon yarım kalan hikâyeyi birlik ve beraberlik içerisinde güçlü bir istikrar yakalayarak tamamlayacağız. Aramıza yeni katılan oyuncularımızın takımımız için hayırlı olmasını, takımımıza güç katmasını diliyor, başarılar diliyorum” dedi.

Renan Freire Purificação

Kariyerine ülkesi Brezilya’da başlayan 30 yaşındaki Renan Purificação, daha önce Minas, Grupo EBX, Maringa, Paquetá Esportes, Montes Claros Vôlei, Sesc-RJ, Castêlo da Maia, Fonte do Bastardo, Sporting Clube de Portugal ve Pafiakos Paphos formaları giydi.

Batuhan Karaca

Kariyerine 2017 yılında Bal Spor’da başlayan 1999 doğumlu oyuncu Batuhan Karaca, Milas Belediye Spor ve Avşar Maden Suyu Afyon Belediye Yüntaş formaları giydi.

Hasan Hüseyin Mermer

Kariyerine Maliye Milli Piyango Ankara’da başlayan smaçör oyuncu Hasan Hüseyin Mermer, Sungurlu Belediyesi, Spor Toto Spor Kulübü, Tokat Belediye Plevnespor ve Ted Ankara Kolejliler forması giydi.

Selim Demir

Kariyerine Ziraat Bankası’nda başlayan 1996 doğumlu oyuncu Selim Demir, Sorgun Belediyespor ve Cizre Belediyespor formaları giydi.