Akkuş Belediyesi

Akkuş Belediyespor’dan Bir Galibiyet Daha

Geri

Akkuş Belediyespor’dan Bir Galibiyet Daha

20 Şubat 2022

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu 18. hafta mücadelesinde Akkuş Belediyespor evinde karşı karşıya geldiği Haliliye Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Maça etkili başlayan Akkuş Belediyespor ilk seti 25-13, ikinci seti 25-21 ve üçüncü seti de 25-19 kazanarak Haliliye Belediyespor’u 3-0 mağlup etti ve galibiyet serisini sürdürdü. Akkuş Belediyespor bu sonuçla 6 maçlık galibiyet serisi yakalarken ligde 4’üncü sıradaki yerini korudu.

Maç sonu açıklamalarda bulunan takım antrenörü Mehmet Aydın takım olarak son haftalarda iyi bir ivme kazandıklarını belirterek, “Öncelikle oyuncularımı teknik ekibimizi ve yönetimimizi tebrik ediyorum. Özellikle son 6 haftadır istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak 6 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Bu maçta da iyi mücadele ederek maçı kazanmasını bildik. Önümüzde play off’lara katılabilmek için sadece 4 maçımız kaldı. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanarak önce play- off, ardından da Efeler Ligi hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Akkuş Belediyespor ligin 19’haftasında 27 Şubat Pazar günü deplasmanda Kayseri temsilcisi Develi Belediyespor ile karşılaşacak.