Akkuş Belediyesi

Akkuş İş Merkezi’nin Temeli Atıldı

Geri

Akkuş İş Merkezi’nin Temeli Atıldı

17 Mayıs 2023

Akkuş’ta iş yeri ve konaklama ihtiyacının karşılanması amacıyla Akkuş Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan iş merkezi projesinin temeli atıldı.

 

Akkuş Belediyesi tarafından yeni devlet hastanesi karşısında mülkiyeti Akkuş Belediyesine ait olan 1700 metrekarelik alana inşa edilecek olan iş merkezi projesinin temel atıldı. Akkuş’ta iş yeri ve konaklama ihtiyacının karşılanmasına katkı sunacak projede kapalı otopark, 12 iş yeri ve 24 daire bulunuyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği projenin 2024 yılında tamamlanması planlanıyor.

 

İş merkezi projesinin hayata geçmesiyle Akkuş’taki iş yeri ve konaklama ihtiyacının karşılanmasına katkı sunulacağını belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Devlet hastanemizin karşısında mülkiyeti belediyemize ait olan alanda 5 katlı konut ve iş yeri projemizin temelini attık. Projemizde 24 tane 1+1, 2+1 şeklinde daireler, 70 metre kare ile 110 metre kare olacak şekilde de 12 iş yeri olacak. Bunun haricinde içerisinde kapalı otoparkı, kafeler ve restoranlar gibi alanlarda olacak. Yani burada iş yerlerinin yanı sıra içerisinde sosyal donatı alanlarının da olacağı bir projeyi ilçemize kazandırmış olacağız” dedi.

 

Yüklenici firmanın çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüğünü belirten Başkan Demirci, projenin 2023 yılının sonunda bir kısmını, 2024 yılının temmuz ayında ise tamamının bitirileceğini söyledi.