Akkuş Belediyesi

Akkuş’ta Yedi Mahallenin Grup Yolu Asfaltla Buluşuyor

Geri

Akkuş’ta Yedi Mahallenin Grup Yolu Asfaltla Buluşuyor

5 Haziran 2021

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Akkuş’ta yedi mahallenin grup yolunda başlatılacak olan asfalt çalışması öncesi kurulan mobil konkasör tesisi alt yapı malzeme üretimine başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve konforlu yollarda seyahatlerini yapmaları için başlattığı yol seferberliği Akkuş’ta da tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Akkuş’un Çavdar mahallesine kurulan mobil konkasör tesisi asfalt çalışması öncesi malzeme üretmeye başladı. Yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için kurulan mobil konkasör tesisi ile bir haftada iki bin 500 ton altyapı malzemesi üretildi. Buradan üretilen alt yapı malzemesi ile Gedikli, Çukurköy, Ketendere, Çavdar, Meyveli, Ceyhanlı ve Külekçili mahallelerinin 27 km’lik grup yolu asfaltla bulaşacak.

 

Mahalle muhtarlarıyla birlikte yedi mahallenin grup yolunu ve Çavdar mahallesinde kurulan mobil konkasör tesisini ziyaret eden Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, uzun yıllardır çözüm bekleyen yolların ulaşım sorununun çözülmesinden dolayı mutlu olduklarını belirtti. Başkan Demirci, “Bugün, Büyükşehir Belediyemizin yol çalışmalarını daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için çavdar mahallemize kurduğu mobil konkasör tesisini ziyaret ettik. Şuanda Büyükşehir Belediyemiz tarafından Çavdar mahallemize kurulan konkasör tesisi malzeme üretimine ara vermeden devam ediyor. İnşallah önümüzdeki günlerde buradan üretilen malzemeyle Gedikli, Çukurköy, Ketendere, Çavdar, Meyveli, Ceyhanlı ve Külekçili mahallelerimizin 27 km’lik grup yolu asfaltla bulaşacak. Ben çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Bölge halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.