Akkuş Belediyesi

Akkuş’ta Yol Sorunu Olan Mahalle Kalmayacak

Geri

Akkuş’ta Yol Sorunu Olan Mahalle Kalmayacak

9 Ağustos 2021

Akkuş’ta Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesi tarafından rekor düzeyde yol çalışması yapıldığını söyleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, çalışmalar sonucunda ilçede yol sorunu olan mahallenin kalmayacağını belirtti.

Akkuş’ta Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi tarafından ilçe genelinde mahallelerin yol sorununu gidermek, vatandaşların daha rahat konforlu ve güvenli yollarda seyahat edebilmesi için başlatılan yol seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmalarla Akkuş’un en büyük ve nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahallelerin yol sorununu çözdüklerini belirten Başkan Demirci durmadan yorulmadan çalışarak Akkuş’ta yol sorunu olan mahalle bırakmayacaklarını söyledi.

“İlçemizin Her Köşesinde Bir Çalışma Var”

Akkuş’un her köşesinde bir çalışma olduğunu ve 2021 yılının ilk altı ayında 38 km asfalt yol çalışması yapıldığını söyleyen Başkan Demirci, “Büyükşehir belediyemizin ve ilçe belediyesi olarak bizlerin yapmış olduğu yol çalışmalarıyla Akkuş’umuz adeta bir şantiye haline geldi. Damyeri - Tuzak hattında sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor, aynı şekilde Esentepe mahallemizde asfalt çalışması devam ediyor; Salman mahallemizde ise beton yol çalışmaları devam ediyor.  Kurtboğaz- Koççuvaz, Seferli- Alan, Haliluşağı- Akpınar grup yollarındaki asfalt çalışmaları bitirilerek hemşehrilerimizin hizmetine sunuldu. İlçe merkezinde ise hemşehrilerimizin daha ferah, daha temiz ve daha sağlıklı yollarda yürümesi için Tepe Sokak, Sağlık Sokak, Park Sokak gibi yerlerde parke yol çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

“Önemli Bir Hat Daha Asfaltla Buluşacak” 

İlçenin Çavdar mahallesine kurulan mobil konkasör tesisinde üretilen malzeme ile Gedikli, Çukurköy, Ketendere, Çavdar, Meyveli, Ceyhanlı ve Külekçili mahallelerinin 27 km’lik grup yollarının asfaltla bulaşacağını belirten Başkan Demirci, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Çavdar mahallemize kurulan mobil konkasör tesisi ile nüfus yoğunluğunun fazla olduğu bir grup yolu daha asfaltla buluşacak. 27 km’lik grup yolunun ilk etapta 8 km’lik kısmı önümüzdeki günlerde başlayacak çalışmayla asfaltla buluşacak. Toplamda ise bu yılın sonuna kadar 32 km asfalt 10 km beton yol çalışması daha yapılacak. Ben çalışmalarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Bölge halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.