Akkuş Belediyesi

Başkan Demirci, “Vaat Ettiklerimizden Fazlasını İlçemize Kazandırdık”

Geri

Başkan Demirci, “Vaat Ettiklerimizden Fazlasını İlçemize Kazandırdık”

22 Şubat 2024

Akkuş Belediye Başkanı ve Ak Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı İsa Demirci, 2019 yılındaki seçim sürecinde vaat ettiklerinden daha fazla hizmeti hayata geçirdiklerini, yeni dönemde de aynı azimle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Akkuş Belediye Başkanı ve Ak Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı İsa Demirci, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Demir, MHP Akkuş İlçe Başkanı Murat Tiryaki, eski İlçe Başkanları, Ak Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, STK Başkanları, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve mahalle başkanlarının katılımıyla Akkuş’ta yapılan ve yeni dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

 

“Bize Olan Güveni Boşa Çıkarmadık”

2019 yerel seçimlerinde verdikleri vaatlerden çok daha fazlasını Akkuş’a kazandırdıklarını belirten Başkan Demirci, “ 2014 yılında Belediye Başkanı olarak seçildiğimiz günden bu yana bizim tek bir gayemiz vardı, o da Akkuş’umuzu her gün bir önceki günden daha iyi bir noktaya getirebilmekti. Geldiğimiz noktada Allah’a şükürler olsun ki, gayemizi başarıyla sağladık ve Akkuş’umuzu daima ileriye taşıdık. Altyapıdan, sağlığa, turizme, tarıma, eğitime, enerjiye ve kamu yatırımlarına kadar geride bıraktığımız dönemde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki dönemdir Akkuş’umuzda hemşehrilerimizin bizlere olan güveninin boşa çıkarmadık. 2019 yerel seçimlerinde vermiş olduğumuz vaatlerden çok daha fazlasını Akkuş’umuza kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz” dedi.

 

“Yeni Dönemde Yeni Projelerle Yolumuza Devam Edeceğiz”

Yeni dönemde de başta istihdama katkı sunacak projeler hazırladıklarını söyleyen Başkan Demirci, “ Akkuş’umuzu gelişen çağa uyduran ve insanların mutlu olduğu bir şehir haline getirebilmek için ayağı yere basan gerçekçi yepyeni projeler üzerine çalıştık. Bu kapsamda Akkuş’umuzda istihdama ve ekonomiye katkı sunacak önemli bir proje olarak gördüğümüz Ahşap mobilya sanayi sitesini önümüzdeki dönem hayata geçireceğiz. Bizlerden en çok talep edilen konulardan bir tanesi de doğal gaz. 2024 yılı yatırım planına alınan doğal gazı inşallah hemşehrilerimiz bu yılın sonunda kullanamaya başlayacak. Bunların yanı sıra yeni dönemde sosyal konut, yeni belediye hizmet binası, öğretmen evi, anaokulu, spor kopmleksi, Akpınar çok programlı lisesi, öğrenci yurtları, sulama göleti, hayvan pazarı, köy yaşam merkezleri, yaşlı bakım evi, karavan park, kültür evleri gibi daha birçok projeyi hayata geçireceğiz. Türkiye Yüzyılı Şehirleri vizyonumuz doğrultusunda Akkuş’umuz için birlik ve beraberlik içerisinde eser ve hizmetleri üretmeye devam edeceğiz” dedi.