Akkuş Belediyesi

Başkan Demirci’den 23 Nisan Mesajı

Geri

Başkan Demirci’den 23 Nisan Mesajı

22 Nisan 2022

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci yayınladığı bir mesajla, hemşehrilerinin ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Başkan Demirci, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, “102 yıl önce bugün Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden ve milletimizin bağımsızlık mücadelesini yürüten en önemli kurumsal güç Türkiye Büyük Millet Meclisi törenle açıldı. 23 Nisan, Türk Devleti’nin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin bir göstergesidir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocukların çocukluğunu doya doya yaşayabileceği huzurlu bir dünya dileğini ülkemizden dünyaya ilan etmektedir.

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını ışık tutacak, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan beklentimiz kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları, ülkemizin aydınlık yarınları için yılmadan çalışmalarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”