Başkan Demirci'den Avrupa'da Derece Yapan Sporcuya Ödül

Başkan Demirci'den Avrupa'da Derece Yapan Sporcuya Ödül

23 Mayıs 2019

Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci, Bilek Güreşi Şampiyonasında Avrupa derecesi kazanan sporcuyu makamında ağırlayarak altın hediye etti.

Belediye Başkanımız İsa Demirci, 14-19 Mayıs tarihleri arası Avrupa da düzenlenen Yıldız Erkekler Bilek Güreşi Şampiyonasında 3'üncülük elde eden Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Murat Özdemir'i makamında ağırladı.

Başarılı sporcuyla sohbet eden Başkanımız Demirci, daha sonra Özdemir'i tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Başarılı sporcuya Okul Müdürü Hayati İptaş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Serhat Aşkan da eşlik etti.

Belediye Başkanımız İsa Demirci, sporda böylesine önemli dereceler elde edilmesinin kendilerini ve Akkuş'u gururlandırdığını belirterek, Murat Özdemir'e başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Başkan Demirci, ayrıca sporcuyu yetiştiren ailesine ve hocalarına da teşekkür etti.