Akkuş Belediyesi

Başkan Demirci’den Bayram Mesajı

Geri

Başkan Demirci’den Bayram Mesajı

7 Temmuz 2022

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

Başkan Demirci, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bilindiği gibi bayramlar, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir.

Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz. Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, desteklenmeleri ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu vesileyle başta Akkuşlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın, kardeşliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum.”