Akkuş Belediyesi

Başkan Demirci’den Yeni Yıl Mesajı

Geri

Başkan Demirci’den Yeni Yıl Mesajı

30 Aralık 2021

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hemşerilerinin yeni yılını kutlarken 2022’nin sağlıklı, huzurlu ve umut dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

2021 yılının Akkuş için hizmetlerle dolu bir yıl olarak geçtiğini belirten Başkan Demirci, yeni yılda daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Başkan Demirci mesajında, “Sevinçlerini ve üzüntülerini birlikte paylaştığımız 2021 yılını geride bırakırken, yeni umutlarla 2022 yılına giriyoruz. 2021 yılı güzel şehrimiz Akkuş için birçok hizmeti hayata geçirme fırsatı bulduğumuz son derece verimli bir yıl oldu. Yeni devlet hastanemiz, yeni PTT hizmet binamız, kendi enerjimizi ürettiğimiz güneş enerji santralimiz, Türkiye’nin beşinci organik yarka tesisinin yanı sıra rekor düzeyde gerçekleştirdiğimiz yol yatırımlarıyla 2021 yılını yatırımlarla dolu bir olarak geçirdik. Yeni yılda da güzel ilçemizin ve hemşehrilerimizin hayat standardını yükseltmek için çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla devam ettirecek, daha fazla hizmet üretmenin gayreti içerisinde olacağız.

 

Geride bıraktığımız yılda ilçemize faydalı hizmetler yapabilmenin sevincini yaşarken diğer yandan etkisi hala devam eden korona virüsün yıkıcı etkisiyle buruk bir yıl geçirdik. İnşallah yeni yılda bu kötü günleri geride bırakacak, yaşama sevincimizi ve umutlarımızı her daim canlı tutacak, sevdiklerimizle daha sağlıklı ve huzurlu günlerde yeniden bir araya geleceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve aydınlık günler getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, esenlikler diliyorum.”