Başkanımız Demirci, MYO Öğrencilerini Kahvaltıda Ağırladı

Başkanımız Demirci, MYO Öğrencilerini Kahvaltıda Ağırladı

5 Ekim 2017

"Her Zaman Her Konuda Yanınızdayız"

Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci, Ordu Üniversitesi Akkuş Meslek Yüksek Okulunda eğitim-öğretim gören öğrencilerimizle Kertil Mesire Alanında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programında öğrencilerle sohbet eden Başkanımız Demirci, "Akkuş'umuza hoş geldiniz, sizler bizim misafirimiz ve aynı zamanda gönüllü turizm elçilerimizsiniz. Ailelerinizin bizlere emanetisiniz" dedi.

Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci ayrıca, "Akkuş Meslek Yüksek Okulu ve siz öğrenciler gözbebeğimizsiniz, bugüne kadar belediye olarak gerek okulumuzun gerekse öğrencilerimizin daima yanında olduk, bundan sonrada her türlü ihtiyaçlarınızda yanınızda olacağız" dedi.Kahvaltı programında Başkanımız Demirci ve öğrencilere, Akkuş MYO Müdürü Cesur Kırmanoğlu, Müdür Yardımcısı Tevfik Fikret Koloğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Soner Efil ve Zabıta Müdürümüz Hasan Dalgıç da eşlik ettiler.