Akkuş Belediyesi

Başkanımız Demirci'den "Baklavalı" Ziyaret

Geri

Başkanımız Demirci'den "Baklavalı" Ziyaret

28 Eylül 2017

 

2017-2018 sezonu Voleybol 1. Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı'mız antrenmanlara hız kesmeden devam ediyor.

 

Sezon öncesi yapılan transferlerle kadrosunu genişleten Belediyespor Voleybol Takımı'mız, ligin dişli ekiplerinden olacağının sinyalini veriyor.  Salı günü yapılan antrenmana Akkuş Belediyesi Başkanı'mız İsa Demirci ve Kulüp Başkanı Söner Efil de katıldı. Oyuncularla sohbet eden Demirci, takıma baklava ikram ederken bir süre idmanı izledi.

Fair Play Vurgusu

Yönetime geldiği günden bu yana çalışmalarına hız kesmeden devam eden Belediye Başkanı'mız İsa Demirci, yalnızca ilçede belediye yatırımlarına değil aynı zamanda ilçe sporunun gelişmesine verdiği önemle de dikkat çekiyor. Yaptığı çalışmalarla Belediyespor'u ayağa kaldıran Demirci, takımın kısa sürede yakaladığı başarılarda büyük pay sahibi. Son olarak takımın salı günü yaptığı antrenmanı yerinde inceleyen Başkan'ımız Demirci, oyuncuların performansını yakından inceleyip, motivasyon konuşması yaptı. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldığını belirten Demirci, " Öncelikle centilmenliğe önem verelim. Maç esnasında rakip oyuncularla ve hakemle münakaşa etmeyelim, inanın başarı gelir. Zaten ben sizin başaracağınızdan eminim. Bazı büyük takımları gözünüzde büyütmeye gerek yok, nice büyük takımlar geldi, geçti. Herkes sizi hesaba katsın, biz acaba Akkuş'u nasıl yenebileceğiz, desin. İnşallah yüzünüzün akıyla çıkacaksınız. Kazanmak, kaybetmek olağan şeyler, burada güzel günlerimiz olacak,İnşallah bu sezon hedefimiz playoffa kalacağız, sizlere güveniyorum arkadaşlar" dedi.

"Örnek Olun"

Akkuş Belediye Başkanı'mız İsa Demirci ayrıca, "Benim sizlerden en çok istediğim bir diğer şey de Akkuş'un çocuklarına, gençlerine örnek olmanız ve onlara sporu sevdirmenizdir. Akkuş tarihinde ilk defa bir spor dalında profesyonel ligde oynuyor. Bu açıdan ilçe olarak sporda bir ilk yaşıyoruz ve gelecek nesillere de bunu aktarmamız gerekiyor" dedi.