Gençler Ağabeylerini Aratmadı

Gençler Ağabeylerini Aratmadı

31 Ocak 2017

Türkiye Voleybol Erkekler 2. ligi 3. gurupta 12. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Grubun güçlü takımlarından Akkuş Belediyespor Voleybol takımı genç kadroyla çıktığı maçta Gerze Gençlik Gücü'nü deplasmanda 3-1 mağlup etti.

Gerze Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada hafta içi altyapıdan A kadroya kattığı Akkuşlu 4 gençle sahaya çıkan yeşil beyazlı takım 1. seti 25-17 kazanırken 2. set 25-22 Gerze Gençlik Gücü'nün üstünlüğüyle sona erdi. 2. setten sonra maçta üstünlüğünü kabul ettiren Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı, 3. seti 25-18, 4. set ise 25-17 kazanarak sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Yeşil beyzalılar aldıkları bu galibiyetle puanlarını 32'ye çıkarırken liderliklerini de korumuş oldular.

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı 13. hafta karşılaşmasında 29 Ocak Pazar günü saat 13.00'da kendi saha ve seyircisi önünde Tokat Belediye Plevne ile karşılaşacak.

Play of'lar öncesi son 6 haftaya girilirken büyük avantaj yakalayan Akkuş Belediyespor voleybol takımı, Tokat Belediye Plevne maçında avantajını ve galibiyet serisini sürdürmek istiyor.