Pasör Çaprazı Evinde Kaldı

Pasör Çaprazı Evinde Kaldı

2 Ağustos 2018

Erkekler  Voleybol  1.  Lig  Temsilcimiz Akkuş  Belediye  Sporumuz  iç  transferlerini  tüm  hızıyla sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonda Akkuş Belediye Spor forması giyen Pasör Çaprazı Mehmet Erkeç İle 1 yıllık sözleşme imzalandı.

1998 doğumlu olan 1,94 metre boyundaki genç oyuncu, yeşil beyazlı ekipte pasör çaprazı mevkiinde forma giymeye devam edecek.

İç Transferlerini büyük bir hızla sürdürmeye devam ettiklerine değinen Kulüp Başkanımız Soner Efil: " Erkekler Voleybol 1. Lig Temsilcimiz Akkuş Belediye Spor olarak sezona iddialı bir giriş yapacağız. Gerek iç, gerekse dış transfer çalışmalarının da sona gelindiğini belirtmek isterim. Yeşil-Beyazlı ekibimiz de daha genç ve daha dinamik bir kadroyla izleyicilerimize, Akkuş Belediye Spor gönüllülerine doyumsuz bir sezon geçirtmek için elimizden gelen gayret ve çabayı sarf ediyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi  Akkuş Belediyespor kulübümüz kendisini geliştirmek isteyen her oyuncuya fırsat vermektedir. Bu anlamda Pasör Çaprazımız Mehmet Erkec ile 1 yıllık sözleşme imzaladık, genç oyuncumuzla başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.