Akkuş Belediyesi

Rövanşı Aldı, Lider Oldu

Geri

Rövanşı Aldı, Lider Oldu

31 Ocak 2017

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 3. Grupta 11. hafta karşılaşmaları oynandı. Grubun güçlü takımlarından Akkuş Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı 1. lig tecrübesi olan voleybolun köklü kulüplerinden Fındıklıspor'u 3-0 mağlup etti.

Akkuş Spor Salonu'nda oynana karşılaşmayı Akkuş Kaymakamı Hakan Balsüzen, Belediye Başkanı İsa Demirci, daire amirleri ve çok sayıda taraftar izledi.

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı karşılaşmanın setlerini 25-22, 25-17 ve 25-21 kazanarak sahadan 3 puanla ayrılırken Fındıklıspor'dan da rövanşı almış oldu.

Zorlu geçmesi beklenen karşılaşmayı rahat kazanan yeşil beyazlılar aldığı 3 puanla puanını 29'a yükselterek hem liderlik koltuğuna oturdu hem de en yakın rakibine 3 puan fark atarak büyük bir avantajın sahibi oldu.

Karşılaşma sonunda Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı ile taraftarlar galibiyetin ve liderliğin sevincini doyasıya yaşadı.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci maç sonu oyuncuları tek tek tebrik ederken, "Grupta, Akkuş Belediyespor Voleybol Takımını kimse hesaba katmazken biz geçen yıldan itibaren tüm hesapları altüst ederek sporcularımızın alın terleriyle buralara geldik. Artık önümüz daha da açık, rehavete kapılmadan ayaklarımızı yere daha sağlam basarak hedefimiz olan üst lige çıkacağız. Bugün oynanan maç bunu kolaylıkla başarabileceğimizi gösterdi. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve bu güzel galibiyet için takımımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda taraftarlarımızı daha coşkuyla ve daha kalabalık bir şekilde salonda görmek istiyoruz" diye konuştu.