Akkuş Belediyesi

Şampiyonlara Adlarına Yakışır Karşılama

Geri

Şampiyonlara Adlarına Yakışır Karşılama

23 Mayıs 2017

 

Şampiyonluk Kupasını Başkan Demirci'ye Hediye Ettiler.

Play-off'ları yenilgisiz tamamlayıp 2. lig şampiyonu olarak 1. lige yükselen Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı Akkuş'ta adlarına yakışır şekilde karşılandı.

İlçe girişinde başta Akkuş Kaymakamı Hakan Balsüzen, Belediye Başkanı İsa Demirci, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş tarafından çiçeklerlerle karşılanan takım kalabalık bir araç konvoyuyla ilçeye giriş yaptı.

Şehir turu atan voleybol takımına ilçe halkı sevgi gösterisinde bulundu ve konfeti yağmuruna tuttu.

Belediye önünde bir konuşma yapan Belediye Başkanı İsa Demirci, "Belediye olarak gençlere yönelik yaptığımız yatırımların meyvesini toplamaya başladık. Voleybol takımımız play-offlarda yenilgisiz tek takım olarak 2. lig şampiyonu olarak Akkuş'a geldi. Bu başarı bir kişinin başarısı değildir, bu başarı top toplayıcısından destek veren taraftarına herkesin başarısıdır. Akkuş halkı takımını sahiplenmiştir ve bu başarı gelmiştir. Akkuş her şeyin en iyisine layık dedik işte şampiyonluk, işte şampiyonlar sizin karşınızda. Akkuş'un yerini haritada bir saatte bulamayan insanlar, Akkuş'un neresi olduğunu nasıl bir ilçe olduğunu öğrendiler. Bundan sonra Akkuş'a ülkemizin dört bir yanından takımlar, insanlar gelecek dolayısıyla ilçemizin tanıtımında büyük faydası olacak. Göreve geldiğimizde belediye başkanlığı sadece yol yapmak, altyapı yapmaktan ibaret değil demiştik, belediye başkanlığı yapmak ilçenin sporuna kültürüne, sosyal etkinliklerine de katkı sağlamaktır, katılmaktır, bu düşünceyle yola çıkarak 3 yıl önce başlattığımız bir proje bugün şampiyonlukla taçlanmıştır" dedi.

Takım Kaptanı Serkan Oğuz ise konuşmasında, "Bugün bizleri çok duygulandırdınız. Seneye işimiz daha zor, desteğinize daha da çok ihtiyacımız olacak. bizleri yalnız bırakmayan hep destek olan başkanımıza teşekkür ederiz. bundan sonra daha güzel günler Akkuş'u bekliyor" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı İsa Demirci'yi makamında ziyaret eden voleybol takımı kafilesi şampiyonluk kupasını başkan Demirci'ye hediye etti.