Akkuş Belediyesi

Vekil Taşçı Sakatlanan Voleybolcuyu Ziyaret Etti

Geri

Vekil Taşçı Sakatlanan Voleybolcuyu Ziyaret Etti

10 Şubat 2017

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ayağından sakatlanarak ameliyat olan Akkuş Belediyesporlu voleybolcuyu hastanede ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Akkuş'ta oynanan, Akkuş Belediyespor - Tokat Belediye Plevne voleybol maçında talihsiz bir şekilde ayağından sakatlanarak Ünye Devlet Hastanesi'nde ameliyat olan Akkuş Belediyespor Voleybol Takımının oyuncusu Enes Burak Aktürk'e Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Aktürk'e geçmiş olsun dileklerini ileterek durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Milletvekili Taşçı, "Akkuş Belediyespor Voleybol Takımını yakından takip ediyoruz, başarıları tüm voleybol camiasının dilinde, ilimizi başarı ile temsil etmekteler. Akkuş Belediyesi'nin başında da başarılı bir belediye başkanı var, ilçede güzel çalışmalara imza atarken aynı zamanda da gençlere yönelik yatırımlar yapmakta, kendisini bu gayretli çalışmalardan dolayı kutluyorum. Akkuş Belediyespor Voleybol Takımının geçtiğimiz hafta oynanan maçta güzel bir galibiyet aldı ve liderliğini devam ettiriyor. Galibiyette katkısı olan voleybolcu kardeşimin maç esnasında sakatlandığını sosyal medya aracılığıyla öğrendim ve geçmiş olsun dileklerimi iletmek için kendisini ziyaret ettim, umarım kısa sürede takımdaki yerini alır. Akkuş Belediyespor Voleybol Takımına da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyor, bu başarılar neticesinde bir üst lige çıkmasını temenni ediyorum" dedi.