Voleybolda Belediyespor Farkı Devam Ediyor

Voleybolda Belediyespor Farkı Devam Ediyor

10 Şubat 2017

Akkuş Belediyespor: 3 - Erzurum Spor Lisesi: 0

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 3. Grupta 14. hafta karşılaşmaları oynandı.

Grubun play off mücadelesi veren güçlü takımlarından Akkuş Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Erzurum Spor Lisesi'ni 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmayı Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda taraftar izledi.

Yeşil Beyazlılar baştan sona üstün oynadıkları karşılaşmanın setlerini 25-19,25-19 ve 25-15 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldılar.

Yeşil Beyazlı takım aldığı 3 puanla puanını 38'e çıkartırken grup maçlarının bitimine 4 hafta kala liderliğini de sürdürdü.

Ligde kalan maçlar öncesi yakaladığı avantajı koruyan Akkuş Belediyespor 2. sıradaki Fındıklıspor'la arasındaki 3 puanlık farkı korurken, 3. sıradaki Arhavispor'a 7 puan fark attı.

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı 15. hafta karşılaşmasında 12 Şubat Pazar günü 14.00'da deplasmanda Bafra Belediyespor ile karşılaşacak.