Akkuş Belediyesi

Akkuş Belediyespor Final Maçlarına Çıkıyor

Geri

Akkuş Belediyespor Final Maçlarına Çıkıyor

3 Nisan 2023

Erkekler Voleybol 1. Lig temsilcilerinden Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı, 4-5-6 Nisan tarihlerinde Ankara’da Efeler Ligi’ne yükselmek için final maçları oynayacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor voleybol takımı namağlup bitirdiği yarı finallerin ardından finallerde mücadele edecek. Akkuş Belediyespor Ankara’da oynanacak finallerde 4 Nisanda Saint Joseph, 5 Nisanda Milas Belediyespor ve 6 Nisanda Alanya Belediyespor ile karşılaşacak. 4 takımın katıldığı finallerin ardından ilk iki takım Efeler Ligi’ne yükselecek.

Son iki yıldır Efeler Ligi hedeflerini finalde kaybettiklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Akkuş Belediyespor olarak son iki sezondur talihsiz bir şekilde final müsabakalarında Efeler Ligi hedefimizi gerçekleştiremedik. Ancak bu sezon işi biraz daha sıkı tutarak daha güçlü bir takımla buraya kadar geldik. Yarı finalleri yenilgisiz tamamlayarak adımızı finallere yazdırdık. Şimdi önümüzde Efeler Ligi için sadece 3 maçımız kaldı. İnşallah final müsabakalarında aynı azimle aynı coşkuyla hareket ederek maçlarımızı kazanacağız ve küçük şehrin büyük hikâyesini yazacağız. Ben takımımıza başarılar diliyor, Ankara’da ikamet eden tüm hemşehrilerimizi takımımıza destek olmak için Başkent spor salonuna davet ediyorum” dedi.