Akkuş Belediyesi

Başkan Demirci Üst Üste 3. Kez Seçilen İlk Başkan Oldu

Geri

Başkan Demirci Üst Üste 3. Kez Seçilen İlk Başkan Oldu

25 Nisan 2024

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Akkuş Belediye Başkanı seçilen Başkan Demirci, Akkuş’ta üst üste 3. kez seçilen ilk Belediye Başkanı oldu.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde oyların büyük bir çoğunluğunu alarak güven tazeleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, bu sonuçla Akkuş’ta bir ilke imza attı. Belediye Başkanlığında Kızılelma Belediyesi ile birlikte 25 yılı dolduran Başkan Demirci, 1954 yılından bu yana Akkuş’ta üst üste 3. kez seçilen ilk Belediye Başkanı olma başarısını gösterdi.

 

“Yeni Dönem Ustalık Dönemimiz Olacak”

Akkuş’taki 3. döneminin ustalık dönemi olacağına vurgu yapan Başkan Demirci, kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Yeni dönemde daha çok çalışacaklarını ve Akkuş’u daha yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini belirten Başkan Demirci, “ Bana üçüncü kez bu şehre hizmet etme onurunu yaşatan tüm hemşehrilerime öncelikle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Akkuş’ta eğitimden sağlığa, enerjiden istihdama birçok alanda önemli işlere imza attık. Ustalık dönemi olarak gördüğümüz yeni dönemde de şehrimizi daha modern bir hale getirebilmek ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Halkımızın bize olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmamak için her zamankinden daha çok gayret ederek, ilçemizi daha ileri taşımak adına daha büyük özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu sorumluluk bilinci içerisinde Allah’ın izni ile bizlere güvenen hiçbir vatandaşımızı da mahcup etmeyecek boynunu aşağı eğdirmeyeceğiz” dedi.