Akkuş Belediyesi

Başkan Demirci’den Kadir Gecesi Mesajı

Geri

Başkan Demirci’den Kadir Gecesi Mesajı

17 Nisan 2023

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eden Başkan Demirci, “Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak hemşerilerinin ve bütün İslâm âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı. Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi, “ Kardeşlik, birlik ve beraberlik sofralarında buluştuğumuz Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelirken, Kadir Gecesi'ne ulaşmanın manevi huzurunu ve Ramazan Bayramı'na kavuşacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde Sema kapılarının ardına kadar açık olduğunu unutmadan ibadet etmeliyiz. Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecede dualarımız ile birbirimize ve Rabbimize yakınlaşalım. Dualarımızda, dünyada yaşanan tüm zulümlerin durmasını, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde olmasını dileyelim.

 

Her ayı Ramazan, her gün ve geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmalı, yetimlerin, kimsesizlerin, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürmeli, onlara yardım elini uzatmalıyız. Bu vesile ile tüm İslam âleminin ve hemşehrilerimin mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini