Akkuş Belediyesi

Ünye- Akkuş-Niksar Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürecek

Geri

Ünye- Akkuş-Niksar Yolunda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürecek

14 Mart 2024

AK Parti Ordu Milletvekili ve TBMM Millî Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mahmut Özer Ünye- Akkuş-Niksar yolunda yapılan çalışmalara ilişkin “çalışmalar tüm hızıyla sürecek” dedi.

 

Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı,  Ak Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer Akkuş Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Programda bir konuşma yapan Özer, son zamanlarda sıkça dile getirilen Ünye- Akkuş-Niksar yolunda çalışmaların durduğu ile ilgili sözlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Mevsim şartları dolayısıyla çalışmalara ara verildiğini hatırlatan Özer, yüklenici firmanın Tekkiraz bölgesinde yeni bir şantiye alanı daha kurduğunu ve çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti. Özer, “Ordu'nun karayolu ulaşım standartlarını artıracak ve Ordumuzu güneye bağlayacak Ünye-Akkuş-Niksar yolu temeli atılarak yapımına başlandı. Ordumuzun her yerinde ulaşım imkânlarını çok daha iyi hale getirmek için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Özer aynı zamanda Akkuş’a 12 Acil Sağlık Hizmeti İstasyonunun yatırıma alındığını bu yıl içerisinde hizmete başlayacağının da müjdesini verdi.