Akkuş Belediyesi

Akkuş Belediyespor İkinci Yarıya Cumartesi Günü Başlıyor

Geri

Akkuş Belediyespor İkinci Yarıya Cumartesi Günü Başlıyor

5 Ocak 2024

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde mücadele eden Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı 6 Ocak Cumartesi günü ligin ikinci yarısına Bigadiç Belediyespor ile oynayacağı maçla başlayacak.

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Akkuş Belediyespor erkek voleybol takımı ligin ikici yarısına Bigadiç Belediyespor ile oynayacağı maçla başlayacak. 6 Ocak Cumartesi günü saat 15:00’te başlayacak mücadele Ünye kapalı spor salonunda oynanacak. Akkuş Belediyespor salon tadilatının bitmemesi nedeniyle ikinci yarı maçlarının tamamını Ünye kapalı spor salonunda oynayacak.

 

“İkinci Yarıda Daha Güçlü Olacağız”

Akkuş Belediyespor olarak Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar alabilmek için devre arasında takım kadrosunun güçlendirildiğini ve ikinci yarı tüm maçları evinde oynamanın avantajıyla ligi iyi bir noktada bitireceklerini belirten Akkuş Belediyespor Kulüp Başkanı Ercan Çayıroğlu, “ Akkuş Belediyespor olarak ligin ilk yarısının tamamını deplasmanda oynamanın dezavantajını yaşadık. Ligin ikinci yarsının tamamını ise evimizde oynayacağız. Bu kapsamda devre arasında kadromuzu da güçlendirdik. Hem antrenörümüzle hem de yeni oyuncularımızla daha güçlü bir Akkuş Belediyespor’u ligin ikinci yarısında taraftarlarımıza izleteceğiz. 6 Ocak Cumartesi günü Ünye kapalı spor salonunda oynayacağımız maça tüm sporseverleri davet ediyoruz” dedi.